Rólam

Zöldi Anita vagyok, 38 éves, a családommal Budapesten élek, van egy 4 éves kisfiam.

Kopogtatókat, ajtódíszeket, virágdekorációkat készítek, valamint szülőköszöntő virágdobozokat esküvőre, virágboxokat születésnapra, névnapra, évfordulóra, különleges alkalmakra.
Esküvőre nászajándék átadó dobozkákat is készítek, valamint előkészületben vannak további esküvői dekorációk is (asztaldíszek, örökcsokrok, stb.). Egyedi kéréseket is nagyon szívesen teljesítek.

Prémium minőségű alapanyagokkal és élethű selyemvirágokkal dolgozom, melynek köszönhetően élőben még szebbek a termékeim, mint a képeken.

Korábban 15 évig az idegenforgalomban dolgoztam, később különféle webáruházakat üzemeltettem vállalkozóként, de tudtam, hogy nem ez az életcélom.

Mindig is szerettem kreatívkodni, de valahogy sosem találtam meg azt amiben kiteljesedhetnék. Minden egy adventi koszorú készítő workshoppal kezdődött, ahol beleszerettem a ragasztópisztolyba :) Ezután tavasszal elérkezett az első karantén, amely a munkaerőpiacon a kispadra küldött, de közben életre hívta a kreatív énemet, és elkezdtem alkotni, először csak barátoknak, családtagoknak. Amikor létrehoztam Facebook oldalamat és a Meska profilomat, annyi megrendelést kaptam, hogy látszott, hogy ez több lesz, mint hobbi.

Nemrég megnyitottam a webshopomat, itt átláthatóbbak a termékeim, és egyszerűbb rendelést leadni. Igyekszem folyamatosan fejlődni és mindig szebbeket alkotni. Legfőbb inspirálóim a Vásárlóim, mert mindig új kihívás elé állítanak, amiből mindig valami csodás dolog születik.

Örömömet lelem az alkotásban és abban, ha másoknak ezzel örömet okozhatok. Boldog vagyok, hogy olyan munkát végezhetek, amit imádok! Ezúton is köszönöm Vásárlóimnak és Követőimnek, mert nélkülük mindez nem lenne lehetséges!

Bízom benne hogy hamarosan Téged is vásárlóim között köszönthetlek!

A kínálat folyamatosan bővül, érdemes időről-időre visszalátogatni.

Köszönöm hogy benéztél hozzám! :)

Szép napot!

 

Webáruház készítés